2015. október 16-18-ig kerül megrendezésre a budapesti Disznótoros Kolbászfesztivál!

2015. október 16-18-ig kerül megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Családi programok, folklór műsorok, disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár várja a látogatókat. A 10 hektáros rendezvényterületen egész nap neves fellépők szórakoztatják a közönséget: 3 színpadon 50 együttes 200 fellépővel.

A szervezők másodjára rendezik meg Magyarország legújabb gasztro-fesztiválját, a budapesti Disznótoros Kolbászfesztivált. Ezúttal még több programmal, már három kolbász utcával, mégis alacsonyabb belépőjegy árakkal. Sőt! A pénteki napon 999Ft-os kedvezményes belépőjeggyel léphet be mindenki a fesztiválra, a péntekre meghirdetett KOLBÁSZVÁSÁR alkalmából.
A rendezvény teljes nyitvatartási idejében díjmentes lehet utazni  a „Kolbászfesztivál Busz”-val, a Vasúttörténeti Park és a Nyugati-Pályaudvar között.

Plakat04_2015_10_16-18

Rengeteg ingyenes szolgáltatás lesz a családosoknak: népi játszótér, ugráló vár, arcfestés, íjászat, kézműves foglalkoztató, furulya oktatás, állat simogató, vasútmodell és terepasztal kiállítás, mesés és zenés színpadi programok, táncház, kukorica morzsoló és hagyományőrző termelő eszköz interaktív kiállítás, stb…
Ingyenes programok felnőtteknek: oldtimer autó és motor kiállítás, veterán traktor és stabil motor bemutatók, gőzmozdony és vasúti kocsi kiállítás, fordítókorongozás, tájház múzeum és folklór zenei programok.  (a programok ingyenes igénybevételéhez csupán a Disznótoros Kolbászfesztivál belépőjegyet kell felmutatni) A szervező koncepciója, hogy a belépőjegy megvásárlása után a rendezvény területére lépő látogatók rengeteg ingyenesen igénybe vehető, színvonalas szolgáltatást kapjanak.
A rendezvényről folyamatosan frissülő információk: www.kolbaszfeszt.hu   
www.facebook.com / Disznótoros Kolbászfesztivál