Bemutatkozott a ChocoMe karácsonyi kollekciója

Kandírozott narancs, gyömbér, karamellízű csokoládépasztilla, ehető arany, többek között ezeket is tartalmazza egy-egy tábla csokoládé, a ChocoMe excluzive karácsonyi kollekciójából. A bemutatóra az angyalföldi új telephelyen került sor, ahol megtekinthető volt a ChocoMe csokoládék készítésének minden fortélya.

 

“Vállalatunk dinamikus fejlődése és vásárlóink harmadik éve bennünket kísérő óriási szeretete azt eredményezte, hogy új manufaktúránkban már 300 m2-en készíthetünk csokoládét” – mondta el Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe tulajdonosa. “Módfelett örülünk, hogy már az új létesítményünkből szolgálhatjuk ki a spanyol, francia, svájci, osztrák, cseh, szlovák, román, svéd és litván piacokat is. “ tette hozzá a nemrég Magyar Brands 2012 díjat, és az „Év Webshopja” bronzérmet is begyűjtő chocolatier.

Az új üzem tervezése a termék filozófiája alapján történt, ezért kerültek megvalósításra egy termelőüzemhez képest szokatlan, formabontó megoldások.- mondta Ebedli Gyula belsőépítész, a manufaktúra kreatív megálmodója. A látogatók az óriási méretű kapuzat alatt áthaladva, majd a kristályfal-folyosón végigsétálva juthatnak be a váratlan színvilágú kézműves műhelybe.
Az üzem vezető színe a lila, és mint kiderült, a kakaóbab színe is ez.

 

“chocoMe karácsonyi kollekció”

 

Az üzem avató ünnepségen bemutatták a vállalat 2012-es Karácsonyi Kollekcióját is, amelyben a karácsonyi ünnepekre jellemző ízek, fűszerek, illatok dominálnak. A chocoMe szerint az idei karácsony „slágergyanús” összeállítása a tahiti vaníliaporral fűszerezett, tengeri-sós, karamell ízű csokoládé pasztillás, pekándiós tejcsokoládé lesz.