SztárKonyha

A celebek vacsorája folytatódik!

caramelA celebek vacsorája folytatódik az RTLKlubon!

Nem is akárhogyan, egyenesen egy nemzetközi hétbe csöppentük Csapó Gábor, Erdőhegyi Brigitta, Caramel, Magyar Attila és Papadimitriu Athina jóvoltából belekóstolhattunk az olasz, japán, görög és magyaros ízekbe!

A cikk folytatása: itt

Lola rácsos almás süteménye
lola1
Ez a sütemény bizonyára emlékezetes marad az e  heti Vacsoracsata nézői  számára; a fiatal énekesnő, Lola, látványban és ízvilágában igazán fenséges édességet alkotott.
A leveles tésztát időhiányban küzködők  félkész állapotban is megvásárolhatják, de még ízletesebb, ha mi magunk állítjuk össze.

A cikk folytatása: itt

Dombóvári Vanda megkóstoltatta Indiát!

vanda2A lakást belengte a fahéj,  kardamom, gyömbér illata vendégeit Vanda indiai népviseletben, száriban fogadta, aminek jellegzetessége, hogy egyetlen öltés sincs benne.

Dombóvári Vanda, az RTL Klub népszerű műsorvezetője,  néhány hónapja sorsfordító utazáson vett részt Indiában.  Ezért döntött úgy, hogy a Vacsoracsata vendégeinek  bemutatja az autentikus  indiai gasztronómiát.

A cikk folytatása: itt.

Koós Réka és a pangaziusz filékoosreka2

Még a múlt héten történt, hogy a vagány musicalszínésznő Koós Réka vendégül látta a Vacsoracsata részvevőit. Főételével olyan egyszerű, mégis zseniális ételt alkotott, amelyet muszáj bemutatni az olvasóinknak is! És nem mellékesen még azt is megtudjuk, hogy milyen remek halféle a pangaziusz filé.

A cikk folytatása: itt.

Madonna reggelije

madonnalead

A pop díva a makrobiotius étrendet követi, de egy korábbi Elle-interjúban bevallotta, hogy nem veszi olyan szigorúan, mint azt sokan hiszik, olykor egy steak, vagy burgony chips is lecsúszik az organicus ételek mellé.

A cikk folytatása: itt.

Sütő Enikő tavaszi tippjei

sutoeniko Sütő Enikőtől már sokszor hallottunk praktikus tanácsokat egészségünkre, táplálkozásunkra vonatkozóan. Most az évszak aktualitását kihasználva a természetben rejlő lehetőségek felfedezését javasolja. A tányérunkra!

A cikk folytatása: itt