Egészséges édesség Karácsonyra! -Újabb nyereményjáték!

Ki nem szeretne egészséges és alakját egyáltalán nem veszélyeztető lenartgittaédességeket enni?

Lénárt Gittának sikerült egy olyan könyvet összeállítani, a Bioenergetic kiadó pedig megjelentette, amelyben  olyan ínycsiklandó recepteket kínál, ahol az édességek sütés-főzés nélkül, liszt, tojás, tejtermék és fehércukor mellőzésével, mindössze néhány perc alatt elkészíthetők!

Így megőrizhtő az alapanyagukat képező gyümölcsökben és olajos magvakban található értékes tápanyagokat, vitaminokat s enzimeket. A könyvet számos kreatív ötlet és inspirálóan látványos képi illusztráció fűszerezi.

Lénárt Gitta nem úgy kelt fel egyik reggel, hogy márpedig én írok egy könyvet a nyersétkezés előnyeiről, nekilátok egy blognak, azért, hogy olvasókat és rajongókat szerezzek. Egészen más cél hajtotta, mondhatjuk, saját egészségi problémái, a táplálkozással kapcsolatos megválaszolatlan kérdései indították arra, hogy feleletet találjon a mindennapi „normális” életmód talányaira. Gitta egy közülünk, nem csupán népszerű és közismert szerző, hanem nő, feleség, anya, de mindenekelőtt ember, aki számos betegségből gyógyult meg a nyersétkezésre való áttéréssel.

Kisfia születése után, több rosszullétet követően, rengeteg orvost és gyógyszert kipróbálva, az interneten találkozott először a nyerskoszttal. Először el sem tudta képzelni, hogyan lehet almán, répán meg uborkán megélni vagy egyáltalán, ezekkel jóllakni, mégis fejest ugrott ebbe az újszerű és kissé idegennek tűnő táplálkozási módszerbe. Három hónapra rá abbahagyhatta a gyógyszerek szedését, mert minden laboreredménye kitűnő lett, jópár kilót leadott, egészségesnek, könnyűnek és energiával telinek érezte önmagát. Újabb egy hónap múlva pedig megtörtént a csoda: ezúttal nem volt szükség a korábbi évek megszokott meddőségi kezelésére, mert Gittának 42 éves korában, mindenfajta orvosi beavatkozás nélkül, természetes úton megfogant a kislánya.

Gitta ezekből a meggyőző, első kézből szerzett pozitív tapasztalataiból merített erőt ahhoz, hogy a nyerskosztot napi szinten beiktassa életébe: elvégzett egy nyersételkészítő tanfolyamot, majd továbbgondolva az itt elsajátított ismereteket, szabadjára engedte kreativitását, hogy minél gazdagabb, változatosabb és ízletesebb fogásokat alkosson meg fantáziája boszorkánykonyhájában. Így született meg  Gitta nyersétel blogja (http://gittarawfood.blogspot.com) , Élő ételek könyve című első kötete, majd ennek testvére, az „Élő édességek könyve” (mindkettő bestseller és Bookline-toplistás helyezéssel – a szerk.).

Blogja és könyvei egyre nagyobb ismertségre és népszerűségre tesznek szert, követői száma  folyamatosan emelkedik, s emberek tucatja halmozza el szívbőljövő, kedves visszajelzésével és hálás köszönetével.

Nyereményjáték!

Ha válaszolsz az alábbi 2 kérdésünkre, megnyerheted Lénárt Gitta Élő Édességek c. könyvét.

1,. Hogy hívják Lénárt Gitta blogját?

2. Melyik kiadó adta ki az Élő Édességek c. könyvet?

Válaszodat írd meg a jatek@gasztrovilag.hu email címre. Határidő december 17.  Sorsolás: december 19-én.