India ízei David Roccoval – igazi fúziós ízkavalkád!

David Rocco legújabb sorozatával tér vissza a TV Paprikára, amelyben India különleges világát és ízeit fedezi fel, hogy aztán megbolondítsa a maga olasz mentalitásával. Az „India ízei David Roccoval” című új gasztrosorozatot április 7-én mutatja be a csatorna.
A kanadai-itáliai mesterszakács 2013-ban forgatta a sorozatot, életében először járva Indiában. A 13 epizódban David Rocco négy város – Bombay, Delhi, Csenna és Jaipur – egy-egy kulináris nevezetességét járja körül: egy összetevőt, egy különleges fűszert, egy elkészítési technikát, amelyhez aztán hozzáteszi olasz mentalitását, jókedvét és szaktudását. Így igazi, fúziós ízkavalkád születik, David pedig a helyieket is elbűvöli „indi-itáliai” fogásaival. Az olyan ételek elkészítése, mint a töltött indiai kenyér és az olasz calzone keresztezése, vagy az indiai ízekkel fűszerezett rizottó, Rocconak kihívást, életre szóló élményt jelentett.

Copyright Tanvi Madkaiker 2013

“Minden nap újabb hasonlóságot fedeztem fel India és Olaszország között.”

„Amikor megérkeztem ebbe a csodálatos országba, azonnal otthon éreztem magam! Minden nap újabb hasonlóságot fedeztem fel India és Olaszország között, a közlekedéstől kezdve, a gyönyörű tájakon és nyüzsgő városokon át az emberek élet- és vendégszerető mentalitásáig. A családi receptek és a kitűnő alapanyagok tisztelete is közös az olaszokban és az indiaiakban. Rengeteg inspirációt szereztem, fúziós főztjeimmel pedig szerettem volna összekötni a két kultúrát, és megmutatni, India és Olaszország is jóval több annál, mint amit egy kívülálló láthat belőle.” – mondja David új műsoráról. A kanadai-olasz séf az indiai forgatás alatt közel 14 kilót szedett fel, nem tudott ellenállni a fűszeres dáloknak, a mennyei csirke tikkának, vagy a csirkés biryaninak. Előző sikersorozata, az Édes élet David Roccoval az egész világot bejárta. Most David hozza el az indiai tartományok fűszeres konyháját a világnak, olasz ízekkel megbolondítva. Az India ízei David Roccoval a műsor világpremierjeivel közel egyidőben kerül a TV Paprika műsorára Magyarországon.

India ízei David Roccoval

Bemutató: április 7-én, 20:30 órakor

További epizódok: minden hétköznap ugyanebben az időpontban

forrás: http://tvpaprika.sajtoklub.tv