Jamie és Jimmy kajacsatái a tévében

 

Vadonatúj részekkel folytatódik Jamie Oliver és gyerekkori barátja, Jimmy Doherty kajacsatája. A Jamie és Jimmy Konyhai csatái című új, 2014-es, hatrészes sorozatban a szenvedélyes szakácsok ezúttal olyan sztárokat vonnak be a főzésbe, mint Usain Bolt olimpiai és világbajnok jamaicai atléta, Sienna Miller amerikai, Amanda Holden brit színésznő, Chris Moyles rádiós,-és Kirstie Allsopp televíziós műsorvezető, valamint Jennifer Saunders színésznő, forgatókönyvíró. A két szenvedélyes szakács ezúttal néhány különleges, de már elfeledett regionális étel újranépszerűsítéséért harcol.

Jamie Oliver és gyerekkori barátja, a suffolki farmer és televíziós műsorvezető, Jimmy Doherty is vallja: a jó ételekért megéri harcolni! Ezért most visszatérnek Essexbe, ahol a Kajaharcosok Klubja elnevezésű vendéglőjük újra harcszíntérré változik. Céljuk, hogy olyan menüket varázsoljanak a hétvégi összejövetelekre, amelyekkel a család és a barátok kedvében járhatnak. Jamie nemcsak az ételek ízére figyel, a különleges tálalásra is nagyon ügyel, míg Jimmy mérnöki tehetségét is latba veti: kulináris építkezésbe kezd.

J&J Food Fight_Sienna Miller

 

Sztárvendégeik kedvenc étel receptjeikkel érkeznek, elsőnek Usain Bolt. A világcsúcstartó futó elárulja, hogy sikeréhez nagyban hozzájárult Lily nénikéje ihlette kedvenc étele is.

Jamie versenyre hívja a világ leggyorsabb emberét: melyikük gyorsabb a hagymavágásban? A gyönyörű amerikai sjamie1zínésznő, Sienna Miller kacsát készít, míg Amanda Holden görög muszakát. A brit televíziós műsorvezető, Kirstie Allsopp az indiai gasztronómia felé veszi az irányt, Chris Moyles rádiós műsorvezető kedvenc New York-i pizza receptjével érkezik.

A két szenvedélyes szakács ügyel arra is, hogy megmentsen néhány regionális ételt a „kihalástól”, ezért rendszeresen útra kelnek, hogy küldetésüket teljesítsék. Az első epizódban Jamie és Jimmy azért harcolnak, hogy egy régen elfeledett, házi készítésű sajt újra a közönség kedvence legyen.

Jamie és Jimmy Konyhai csatái szeptember 21-től, 21 órától a TV Paprikán!

Categories: Programajánló