Megahét Gordon Ramsay-vel aTV Paprikán!

A TV Paprika Gordon Ramsay megahetet tart, február 11-től 18-ig minden nap reggel kilenctől este nyolcig a sztárséf legnépszerűbb műsorai kerülnek adásba.

Ramsay4

fotókredit: www.sajtoklub.tv/Tv Paprika

Nem könnyű vele, de megéri beengedni az otthonunkba – sokat lehet tanulni az elnagyolt arcú séftől. A modora is nyers, ám az ízlése kifinomult – nem véletlen, hogy idén ő főz Elton John jótékonysági Oscar partijára. Ebből kiderül, hogy Ramsay nemcsak üzletembernek, szakácsnak kiváló, de szívesen adja nevét emberbaráti ügyekhez, ebben az esetben AIDS alapítvány kapja majd a befolyt összeget. Bár hivatása miatt mindent megeszik – vagy legalábbis egyszer megkóstol –, ami ehető, tud határt szabni az étvágyának. Ennek érdekében képes volt még a cápák közé is lemerülni, valamint utánajárni, mibe kerül valójában a divatos, méregdrága cápauszony leves. A végeredmény ijesztőbb volt, mint maguk a ragadozók –nem árulunk el nagy titkot azzal, ha megsúgjuk, van a cápánál veszélyesebb bestia… A sztárséf ezt az élményét egy hamar nem felejti el, ahogyan azokat sem, amelyeket egy brit börtönkonyhán szerzett, ahol szerette volna értelmes dolgokra fogni a rabokat. Vajon hány F-betűs szó kell egy elítélt megszelídítéséhez? Bár félúton kis híján feladta, végül kitartott a szuperséf: „Az elméjük már kész, sőt éhes a valódi és megvalósítható kihívásokra. Amikor a nap végén visszatérnek a cellájukba, jól alszanak és a büntetésük ideje is ezerszer gyorsabban telik” – nyilatkozta elégedetten, a távozását pedig néhányan meg is könnyezték. Ha úgy érzed, könnyedén felveszed a versenyt ezzel a fickóval, próbáld ki! A Főzz újra élőben Gordon Ramsay-vel! című műsor nézése közben megteheted.

Ha pedig csak látni szeretnéd, ahogyan aprít és kavar, kóstol és kiabál, földbe döngöl és égig emel, február 11-től 18-ig minden egyes nap van rá lehetőség, mert Ramsay beköltözött a TV Paprika képernyőjére.

forrás:www.sajtoklub.tv/Tv Paprika