Kedvező árak, minőségi ételek, fogyatkozó férőhelyek!

Március 17. és 23. között hatodszorra rendezik meg az Országos Étterem Hetét, az asztalfoglalás már elkezdődött!

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már hatodszor szervezi meg Magyarországon az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet. A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listájában, így akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A résztvevő kiváló éttermek a kínálatuk legjavát kínálják a vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.
Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe a legtöbben ritkábban kóstolhatnak bele. A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbb
rekordszámú, 19,227 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak 4,427 volt a vendégek száma).

Mit kell tenni?

Először is asztalt kell foglalni  a www.etteremhet.hu weboldalon, szabadon választva a résztvevő éttermek és kínálataik közül, 3 300.− forintos áron.
A minőségi vendéglátás érdekében az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyek száma limitált – a sajtótéjékoztatónak helyet adó Robinson étterem férőhelyei már az első 24 órán belül beteltek – , így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minél
hamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről. Személyes, illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a fenti weboldalon.

Robinson, Kistücsök, Godunov és a  Borbély Családi Pincészet borválogatásai

 

ÉH-Robinson

A sajtótájékoztatót a felújított Robinson étteremben tartották a szervezők, 24 év után ugyanis egy emelettel lett gazdagabb a népszerű vendéglátóhely. A Robinson az Országos Étterem Hétre készülve teljes 3-3 fogásos menükínálatát kínálta fel kóstolásra a résztvevőknek.
Itt volt még Csapody Balázs a Kistücsök étterem tulajdonosa, aki elmondta, hogy ez a kezdeményezés nagyon jó lehetőség az előszezonban levő balatoni étteremnek, hogy vendégkörét tovább bővítse.
Újoncnak számít a decemberben nyílt Godunov, séfje, Molnár Gyula felvázolta, hogy az étterem orosz-európai fúziót szeretne képviselni.
A borválasztékról pedig több étteremben is a Badacsony-Tomajon fekvő pincészet, a 2013-ban az 5 legjobb magyarországi bortermelő közé választott Borbély Családi Pincészet gondoskodik.