És ezt kóstoltad már? Libamájas bruschetta

És ezt kóstoltad már?
Márton-napi lakoma egyik hagyományos étele a liba, melynek most a máját dolgoztuk fel.Ez a kence igazán remek ínyenc fogás egy könnyű és gyors vacsora, ha nincs sok idő a libapecsenyére.

Hozzávalók:

  • 1 db paradicsom libamszendvics
  • 50 dkg pecsenye libamáj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • fél fej vöröshagyma
  • 4-5 evőkanál libazsír
  • bors
  • bagett

Vágjuk fel kockára a libamájat, majd tegyük egy sütőtálba  a fokhagymával, paradicsommal, felaprított vöröshagymával, libazsírral. Fűszerezzük és 20 perc alatt süssük át. Villával tördeljük össze, hagyjuk kihűlni.
A bagettet szeleteljük fel és pirítsuk meg. Tálaláskor kenjük rá a májas krémet.